Vianor Autohuolto

 Avainkierto 12
05840 Hyvinkää (Veikkari)

 Ajanvaraus puh. 
010 401 3060

 Avoinna arkisin 
8.00 - 16.30

 myynti06@vianor.com

Huoltopalvelut

Vianor Autohuollon henkilökunnalla on nykyautojen huollossa ja korjauksessa tarvittava tekninen tieto ja koulutus, korjaamon testauslaitteistot ja työkalut ovat modernien autojen edellyttämällä tasolla.

Teemme kaikkien automerkkien määräaikaishuollot autovalmistajien huolto-ohjelmien mukaisesti, valmistajan takuun säilyttäen.

Lue lisää...

Määräaikaishuolto

Auto tulee huoltaa säännöllisesti määräaikaishuollossa. Määräaikaishuollot ovat valmistajan määrittelemä huolto-ohjelma, jota tulee noudattaa auton moitteettoman toiminnan takaamiseksi.

Lue lisää...

Katsastuspalvelu

Lähestyykö autosi määräaikaiskatsastus? Meidän katsastuspalvelussamme onnistuu vaivattomasti auton ennakkotarkastus. Ennakkotarkastus käy läpi kaikki katsastuksessa läpikäytävät kohdat, jotka saattaisivat aiheuttaa auton hylkäämisen.

Lue lisää...

Lisälaiteasennukset

Asennamme autoihin osaavasti monenlaisia lisälaitteita, kuten lohkolämmittimiä ja sisätilanpistokkeita. Jos tarvitset autoosi lisävalot voit kääntyä huoletta meidän puoleemme.

Yrityksellämme on pitkä kokemus opetuspolkimien asennuksessa ja asentamamme Fixus-poljin on yleismallinen ja sopii kaikkiin autoihin. Opetuslupa-autoihin poljinpaketit nopealla asennuksella.

Lue lisää...

Päätä itse, missä huollat autosi!

Ajoneuvojen valmistajat eivät saa sitoa takuuta vain korjauksiin tai huoltoon valmistajan huoltoverkostossa tai vain valmistajan omiin varaosiin. Kuluttajille tämä tarkoittaa mahdollisuutta valita mikä tahansa korjaamo, ilman vaikutusta takuuseen.

Lue lisää...